FinansTeknoloji

2500 – 3000 Lira Telefon Tavsiyeleri

2500 – 3000 Lira Telefon Tavsiyeleri

Bir zamanlar için fotoğraf çekme özelliği bile çok büyük bir buluşken artık telefonlarımızda iki, üç hatta dört farklı lens bulunuyor. Değişen tek şey bu da değil; saklama alanı, ekran boyutu veya işletim sistemi… Daha birçok özelliği de beraberinde getiren telefonlar kimi zaman fahiş fiyatlara satılıyor. Bu yazımızda, yeni çıkan ve muadillerine göre uygun fiyatlı olarak nitelendirebileceğimiz 2500 – 3000 lira telefon tavsiyeleri detaylarını sizler için derledik. Eğer siz de yeni bir telefon almayı düşünüyorsanız yazımıza mutlaka bir göz atın!

Reeder P13 Blue Max

2500 – 3000 Lira Telefon Tavsiyeleri
Reeder P13 Blue Max

2500 – 3000 lira telefon tavsiyeleri arasında verebileceğimiz dikkat çekici örneklerden birisi Reeder P13 Blue Max olmuştur. Son zamanlarda 6,49 inç ve 720x 1560 ekran boyutu ve çözünürlüğü ile kullanıcılara etkili deneyimler sunuyor. Aynı zamanda telefonun ekran özellikleri arasında 265 PPI ve damla çentikli ekran olması dikkat çekiyor. 180 gram ağırlığı ile çok hafif olduğunu söylemek de telefonun kullanıcılar tarafından bu kadar fazla tercih edilmesini açıklıyor.

Reeder P13 Blue Max’in 2,6 GHz 8 çekirdek işlemcisi, oyunlarda ve telefonun genel performansında olumlu etki bırakıyor. İçerdiği 4 GB RAM de performans konusunda kullanıcıları şaşırtıyor. 4680 mAH değerinde bataryası ile birlikte telefonu uzun süre şarj etmeden rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

720p 30 FPS video çekebilen ve 8 MP’e sahip ön kamerası sayesinde fotoğraflarınız her zamankinden daha kaliteli olacaktır. Arka kamerasının değeri ise 13 MP’dir. Aynı zamanda arka kamerası ile 1080p’ye kadar video çekebilirsiniz.

Renk Seçenekleri ve Depolama

Reeder P13 Blue Max’in çeşitli renk seçenekleri de bulunmaktadır. Kendinize uyan ya da en çok beğendiğiniz rengi seçerek telefonunuzu edinebilirsiniz. Ayrıca telefonun 64 ve 128 GB olmak üzere iki adet hafıza tipi vardır. Eğer cihazınızda depolama sorunları yaşıyorsanız 128 GB olanı almanız en doğrusu olacaktır. Fazla hafıza özelliğine ihtiyacınız yoksa 64 GB’lik telefon işinizi görecektir.

Samsung Galaxy A21s

Samsung Galaxy A21s

6.5 inç HD ekrana sahip olan bu cihaz 8 çekirdekli Exynos 850 işlemcisine sahip. Bu çok çekirdekli işlemci de orta seviye bir telefon için büyük bir avantaj sağlıyor. Kullanıcılarına 60Hz ekran yenileme hızı sunan Samsung Galaxy A21s, kamera açısından da oldukça iddialı. Dört farklı lensi bulunan bu telefonda ana kamera 48 MP ve ekstra geniş açı lensi 8MP şeklinde karşımıza çıkıyor. Bunun yanında makro lensi ile detaylara odaklanabileceğiniz kamerasına ek fotoğraflarınızda derinlik etkisi yaratabileceğiniz 2MP bir kamerası da mevcut. Tercihen 64GB ve 128GB hafızaya sahip olan bu telefonun mavi, siyah ve beyaz olmak üzere üç farklı renk opsiyonu bulunuyor.

Nispeten piyasadaki yüksek fiyatlı ürünlere muadil olarak düşünebileceğiniz bu telefon ₺7600 civarında satışa sunulmakta.

Xiaomi Redmi Note 9

xiaomi redmi note 9

Bu telefon, özellikle batarya anlamında kullanıcısına rahatlık sağlayan ve bu bağlamda yüksek fiyatlı telefonlardan bile iyi olarak nitelendirebileceğimiz bir model. 64GB ve 4 GB RAM’e sahip olan seçeneği ₺4600 civarında satılan bu telefonun, 128 GB ve 6 GB RAM’e sahip olan versiyonu da bulunuyor. Ayrıca; beyaz, gri ve mavi renk opsiyonları ile geliyor. Dört farklı lensi bulunan bu telefonun yine de kamera, işlemci ve hız olarak daha çok bir fiyat performans ürünü olduğunu atlamak gerek. Bu nedenle, uygun fiyatlı diğer telefonlar içerisinde standart bir kullanım için tercih edilebilir.

Oppo A54

Oppo A54

Şık tasarımı, tatmin edici performansı ve uzun pil ömrü ile dikkatleri üzerine çeken bu telefon, Android 10 işletim sistemine sahip. Ayrıca hem parmak izi hem de yüz tanıma sensörü bulunuyor. Bu anlamda kullanıcılarına her an her koşulda rahat bir kullanım imkânı sağlıyor. Kamera açısından ise ihtiyacı karşılayacak nitelikte olduğu söylenebilir. Türkiye’de üretilen Oppo A54, böylece ₺4700 civarı olan fiyatıyla uygun fiyatlı cihazlar arasında sizler için güzel bir seçenek olabilir.

Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021

22.5W adaptörü ile gelen bu telefon batarya bağlamında oldukça iddialı. Sadece 10 dakika şarj edildiğinde, kullanıcılarına 2 saat video izleme olanağı tanıyor. Ayrıca, yapay zekâ destekli bu telefon, pil tasarrufu işini de ona bırakıyor. Parmak izi tanıma sistemi ile entegre edilmiş olan güç tuşu ise her koşulda telefonunuza kolayca erişebilmenizi sağlıyor. Tüm bunlara ek, FHD+ ekran çözünürlüğü olan bu cihaz, arka kısımda 4 farklı kameraya sahip.

Şık tasarımı olan Huawei P Smart 2021 kullanıcılarına; tutku yeşili, gece siyahı ve pembe altın şeklinde üç renk opsiyonu ile sunuluyor. Yine uygun fiyatlı olarak nitelendirebileceğimiz bu telefon, ₺8000 olarak satışa sunulmakta.

Bu yılın en çok satılan telefon modellerini öğrenmek için 2021 Yılının En Çok Satan Telefon Modelleri yazımızı inceleyebilirsiniz.

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir