HaberlerSinema

2021 Aksiyon Filmleri Önerileri

2021 Aksiyon Filmleri Önerileri

Pandemi yüzünden sinema sektörünün beli bükülse de bu yıl bol aksiyon dolu filmler bizi bekliyor. Geçen sene koronavirüs sebebiyle sinemalar, neredeyse hiç açık değildi. Umarız bu sene normale biraz daha yaklaşabilir ve bol bol film izleyebiliriz. Bununla birlikte özellikle aksiyon filmlerini sevenler için 2021 yılının dopdolu geçeceğini söylesek, abartmış olmayız. Editörlerimizin özel önerileri ile bu yıl gösterime girmiş ve girecek olan filmleri, sizin için derledik. İşte 2021 aksiyon filmleri önerileri…

The Hitman’s Wife’s Bodyguard

Film, dünyanın en başarılı koruma görevlisi olan Michael Bryce’ın etrafında dönmektedir. Bu yeni filmdeki müşterisi Adalet Divanı’nda yargılanacak olan bir tetikçidir. The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ın yönetmenliğini Patrick Hughes üstlenmektedir. Senaryo ise Tom O’Connor’a ait. Bu filmin kadrosunda Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek ve Gary Oldman gibi isimler yer alıyor. Film, 16 Haziran 2021 tarihinde, İrlanda’da yayınlandı.

Mortal Kombat

Mortal Kombat’ın yeni filminin yönetmenliğini Simon McQuoid yapıyor. 1995 yılında ülkemizde Ölümcül Savaş ismiyle yayınlanan filmden uyarlanmaktadır.  Filmin senaryosu Greg Russo ile David Callaham tarafından oluşturulmuştur. Aynı isme sahip video oyunun filmidir. Amerikan dövüş sanatı öğeleriyle desteklenmiş bu aksiyon filminde, Cole karakteri düşmanlarına meydan okumaktadır. Film, uluslararası olarak 9 Nisan 2021’de yayınlanmıştır.

355

355 filminin başrolünde Jessica Chastain, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Diane Kruger ve Lupita Nyong’o yer almaktadır. Simon Kinberg imzası taşıyan 355 filmi, ajan kadınların hikayesini konu edinmektedir. Bu ajanlar, dünyayı kurtarmak adına ölümcül bir silahı engellemeye çalışırlar. Film 15 Ocak 2021 tarihinde İngiltere’de yayınlandı.

Chaos Walking

Chaos Walking
Filmde Tom Holland ve Daisy Ridley’e başarılı oyuncu Mads Mikkelsen eşlik ediyor.

Doug Liman’ın yönetmenliğini üstlendiği Chaos Walking filmi 23 Ocak 2021 tarihinden yayınlandı. Filmin oyuncu kadrosunda Daisy Ridley, Tom Holland ve Demian Bichir yer almakta. Aksiyon ve bilim kurgu türündeki Chaos Walking filminde, Todd ve Viola karakterleri Yeni Dünya gezegenini öldürücü virüsten kurtarmaya çalışmaktadır.

Canavarlar Ligi

Canavarlar Ligi filminin yönetmen koltuğunda Hamish Grieve yer almaktadır. Bir animasyon aksiyonu olan bu filmde seslendirmeyi Will Arnet, Terry Crews, Geraldine Viswanathan gerçekleştirmektedir.  Bu film, canavarların güreşmesini konu almaktadır. Oldukça eğlenceli ve macera dolu bir film olan Canavar Ligi, 29 Ocak 2021 tarihinde yayınlandı.

Eternals

ABD yapımı olan Marvel Comics’in yayınladığı Eternals, aynı isimli çizgi romandan uyarlanmıştır. Marvel Studios tarafından yapımı üstlenilen Eternals, Marvel evreninin 25. filmi. Yönetmen koltuğunda Chloé Zhao, başrolde ise Angelina Jolie bulunuyor. Ayrıca film kadrosunda Richard Madden, Lauren Ridloff, Salma Hayek gibi isimler yer alıyor. Filmin konusu, fantastik güçlere ve çok uzun süren yaşamlara sahip eski bir insan ırkını anlatmaktadır. Eternals’ın Marvel’da yepyeni bir dönemi açacağı ise söylentiler arasında. 5 Kasım 2021’de yayınlanacak filmi merakla bekliyoruz.

Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife’ın başrollerinde Bill Murray, Finn Wolfhard, Mckenna Grace ve Dan Aykroyd gibi popüler isimler bulunmakta. Yıllar önce çekilen Ghostbusters serisinin devamı niteliğinde olan bu film, yeni kahramanlara ev sahipliği yapacak. Film geçtiğimiz günlerde 11 Haziran 2021 tarihinden yayınlandı.

Morbius

Jared Leto’yu, Morbius filminin başrolünde görüyoruz. Sony’nin yapımcı olduğu film Marvel Evreni’nde geçen süper korku tarzına sahip bir vampir filmi. Filmin yönetmenliğini Daniel Espinosa yaparken, kadrodaki diğer isimler ise şöyle:

  • Matt Smith
  • Adria Arjona
  • Tyrese Gibson
  • Michael Keaton

Normalde 2021’de yayınlanacak film, pandemi sebebiyle 21 Ocak 2022 tarihine ertelendi.

Fast and Furious 9

Fast and Furious 9
Fast and Furious 9 kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez ve John Cena gibi isimleri barındırıyor.

Vin Diesel ve Michelle Rodriguez‘in tekrardan başrolleri paslaştığı Hızlı ve Öfkeli 9, normal şartlarda 2020 yılında vizyona girecekti. Coronavirüs nedeniyle 25 Haziran 2021’de yayınlandı. Sinemaların yeni açılması sebebi ile şu anda vizyonda. Ancak Hızlı ve Öfkeli serisinin 9. filmi olan bu yapım, maalesef beklenen beğeniyi toplamadı.

Godzilla vs Kong

Adam Wingard tarafından yönetilen bu fantastik filmde King Kong ile Godzilla çarpışıyor. Kadrosunda Alexander Skarsgaard, Millie Bobby Brown ve Rebecca Hall’ün yer aldığı Godzilla vs Kong, şimdiden 444 milyon dolar gişe elde etti. Filmi YouTube üzerinden 6 dolar karşılığında izlemek mümkün.

Venom: Let There Be Carnage

Andy Serkis’in yönetmeni olacağı filmde başrol yine Tom Hardy’nin olacak. Tom Hardy’ye Woody Harrelson, Amber Sienna ve Michelle Williams eşlik edecek. Film 24 Eylül 2021’de izleyici karşısına çıkacak. Eğer hala izlemediyseniz Venom serisinin ilk filmini izlemenizi öneririz. Bu seferki filmde Venom karakterinin başına yepyeni maceralar gelecek gibi görünüyor.

The Suicide Squad

Komedi-aksiyon türünde olacak The Suicide Squad 2, aslında önceki filmin yeniden çekilmesi olarak sinemalarda yerini alacak. Yönetmen koltuğunda James Gunn‘ın oturduğu filmde Margot Robbie, Pete Davidson, John Cena ve Idris Elba ile karşılaşacağız. Film 6 Ağustos 2021 tarihinde yayında.

Avatar 2

James Cameron önümüzdeki senelerde tam 4 yeni Avatar filmi çekmeyi planlıyor. Çekilen en iyi filmler arasında gösterilen Avatar’ın devam filmi Avatar 2’nin çekimlerine pandemi nedeniyle çok geç başlandı. Bu yüzden 2021 yerine 2022 sonunda Avatar 2’yi izleyebileceğiz. Bu film için şimdiden heyecanlanmaya başlasanız, iyi olur.

Aksiyon filmlerinden sonra biraz da komediye geçmek isterseniz, İzleyebileceğiniz En İyi Komedi Filmleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Shares:

3 Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir