Ne, Ne Değildir?Bilim

Şehir Efsaneleri Dizisi 8: Foton Kuşağı Nedir?

foton kusagi nedir

Yalnız kalma arzusu, ruhsal bunalımlar, sıkılmak ve daha nicesi insan olmanın doğal bir sonucudur. Tabii ki, bu gibi kötü ruhsal durumları depresyona bağlayan da vardır. Ancak bugün konumuz bedenin ve ruhun yeni bir boyuta uyanması olarak düşünenlerle ilgilidir. Şehir efsaneleri dizisinde bugün size Foton Kuşağı’ndan bahsedeceğiz. Peki, Foton Kuşağı nedir? Gelin hep birlikte içeriğimize başlayalım.

Foton Kuşağı Nedir?

Foton Kuşağı, yüksek enerjili fotonlardan meydana gelen büyük bir kuşaktır. 2012 yılının 21 Aralık Cuma günü, güneş sistemindeki tüm gezegenler bu kuşağa girdi. Söylenene göre tüm yaşam 3. boyuttan 5. boyuta geçti. Böylece insanların artık 12 sarmallı bir DNA’ya sahip olacağı söylenmektedir.

Bu aşamada insanların tüm çakraları açılacak ve algılamalarında da bir artış yaşanmaya başlayacaktır. Ancak bunun öncesinde tüm insanlığın hazır olması gerekir. Çünkü bedenlerimizin ve bilincimizin temizlenmesi oldukça önemlidir. Ayrıca hazır olsak da olmasak da çok zorlu bir süreç içinde olduğumuz ortadadır.

Bu durumun farkında olduğumuzda bedenimizdeki ve ruhumuzdaki değişimi daha sakince kabulleneceğimiz söyleniyor. Çünkü insanlık çok zorlu bir değişim sürecinden geçmektedir. Bu nedenle sevgiyle yürüyenler ve ilahi sisteme güvenenler, yaşayacakları sorunlar için endişe etmemelidir. Çünkü Foton Kuşağı, bu aşamada tüm evreni zorlayacak bazı ruhsal ve bedensel sıkıntıları da beraberinde getirir.

Foton Kuşağı ile 5. Boyuta Ulaşıyoruz!

Söylenenlere göre bizi tamamıyla etkisi altına bir kuşağın içindeyiz. Bu nedenle ister istemez bedensel veya ruhsal sorunlar yaşıyoruz. Tabii ki, birazdan sıralayacağımız sorunlardan birine mustaripseniz öncelikle sağlık sorunlarınıza baktırmalısınız. Ancak bu sorunları yaşıyorsanız depresyonda olmadığınızı ve 5. boyuta uyarlanmaya başladığınızı düşünebilirsiniz:

  • Tepe çakrasında yani başınızın tam üstünde sebepsiz bir baş ağrısı
  • Kaşlarınızın arasında yani üçüncü göz çakranızda karıncalanma
  • Sürekli yorgun, halsiz hissetme ve uyuma isteği
  • Kalabalıktan uzaklaşma ve yalnız kalma arzusu
  • Özellikle karbonhidrat ağırlıklı beslenme isteği
  • Aniden öfkelenme ve sebepsiz ağlama
  • Kronik hastalıklarda atakların çoğalması
  • Uyurken aniden uyanma
  • Korkularınızla yüzleşmeniz gereken olaylar
  • Geçmişin sürekli düşünülmesi
  • İlişki sorunlarında artış ve ayrılıklar
  • Hep aynı yerde sayıyormuş hissi

Tüm bu yaşananların Foton Kuşağı’nda olmamızla bir ilgisi olduğu söyleniyor. Ancak bu durumları daha iyi şekilde atlatabiliriz. Unutmayın evren, oluştuğundan bu yana hep değişimler geçirmiştir. Dünya’nın enerjisi de insanoğlu olgunlaştıkça yükselmeye devam eder. Söylenenlere göre de insanlık birliğe ulaşmak için son dönemecine girmiş durumdadır.

Bu Zorlu Süreci Rahat Geçirmek

Doğada vakit geçirmek
Doğada vakit geçirmek ve çıplak ayakla toprakta yürümek, olumsuz enerjiden kurtulmamızı sağlayabilir.

Peki, Foton Kuşağı’na girmemizle ne yaparsak bu süreci daha rahat atlatırız? İşte bununla ilgili ilk yapmamız gereken durumun doğal bir süreç olduğunu kabullenmektir. Tıpkı bir annenin yeni doğacak çocuğunu sevgiyle ve sancılarla beklemesi gibi. Diğerlerini de aşağıdaki şekilde sıralamamız mümkündür.

  • Hafif yiyecekler yemek ve bol su içmek gerekiyor. Yediğimiz ve yaptığımız her şeye de sevgiyle yaklaşmamız gerekiyor.
  • Spor yaparak bedenimizi ve ruhumuzu daha rahat hale getirebiliriz.
  • Dua ve meditasyonlarla sadece bedenden ibaret olmadığımızı hatırlayabiliriz. Çünkü dua ve meditasyon, bize mucizeleri hatırlatır.
  • Doğada vakit geçirmek ve çıplak ayakla toprakta yürümek, olumsuz enerjiden kurtulmamızı sağlayabilir.
  • Yaşadığımız her deneyimin bize sunduklarını hatırlayalım. Kötü olaylar yaşamış da olsak affedelim ve sakinleşelim.
  • Sahip olduğumuz her şey için şükredelim.
  • Dünya’yı ve bize sunduğu tüm hediyeleri sevelim.

Bu süreci daha kolay atlatmamız için verilen tavsiyeler de bu şekildedir. Ancak 21 Aralık 2012 Cuma saat 11.11’den sonrasında bazı öngörüler de ortaya atılmıştır.

Foton Kuşağı Öngörüleri

İlk iki gün, enerji kaynaklarının kesilerek kimseyle iletişim kuramayacağımız söylenmişti. Ancak bu süreç altıncı günün sonunda tekrar enerji kaynaklarının normale döneceği de ortaya atıldı. Yine, görünenin tersi de olacağı, bilim ve teknolojide büyük sıçramaların yaşanacağı da söylenenler arasındaydı. 2000 yılından sonra bu sıçramanın olduğu görülse de şu an da daha keskin bir dönemeçteyiz.

Toplu ölümler, hastalıklar, savaşlar ve yoksulluk da öngörüler arasındaydı. Nefretle beslenenlerin de yenik düşeceği söylendi. Ayrıca insanların konuşmadan birbirini anlayacağına dair de yeni yetenekler ortaya çıkacak. Tüm bunları göze aldığınızda Foton Kuşağı’yla alakalı söylenenlerin gerçek mi yoksa bir efsane mi olduğuna siz karar verin.

Sıkça Sorulan Sorular

Foton Kuşağı Nedir?

Foton Kuşağı, yüksek enerjili fotonlardan meydana gelen büyük bir kuşaktır.

Foton Kuşağı Nasıl Atlatılır?

Foton Kuşağı’nın yeni bir dönem olduğunu kabul ederek başlamalıyız. Sonrasında ise bu doğal süreci kabullenerek ayak uydurmalıyız.

Foton Kuşağı Etkileri Neler?

Foton Kuşağı, bedensel ve zihinsel pek çok etkiye yol açabilir.

Shares:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir